Informatiepagina's

Kauwgom verwijderen van straat met GreenDay Service


Kauwgom verwijderen van straat is een van onze specialismen. Ons werkgebied is Noord-Nederland. In heel Friesland, Drenthe en Groningen. We werken vooral in de grotere plaatsen als Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel, Groningen en Delfzijl.  

Goed en milieuvriendelijk kauwgom weghalen

Kauwgom verwijderen van straat doen we grondig en milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof die tot 100 graden wordt verwarmd. Om de vloeistof goed te laten indringen worden er krasjes gemaakt met een borstel in de kauwgom, Hierdoor wordt de kauwgom  opgelost en millieu vriendelijk  afgebroken.

Inclusief witte kauwgomvlekken verwijderen op straat

Niet alleen verwijderd dit goedje kauwgom, het verwijderd ook nog eens de witte kauwgomvlekken die meestal achterblijven op tegels. Er wordt bij deze techniek geen gebruik gemaakt van hogedrukspuiten maar van stoom die tot 100 graden de kauwgom doet afbreken.

Contact 

Interesse of meer weten over milieuvriendelijk kauwgom verwijderen? Neem dan contact op met ons en bel 06-2257-6230. Of mail ons op info@greenday-kunstgrassen.nl . We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!


Share our website