Informatiepagina's

Over ons


Welkom bij GreenDay Kunstgrassen uw specialist in Friesland, Groningen en Drenthe.

Geen zin meer in onkruid, grasmaaien, verticuteren, kantjes knippen, sproeien in het midden van de zomer?
De laatste jaren is kunstgras er in opkomst geweest waardoor al vele klanten hebben gekozen voor een onderhoudsvrij gazon van GreenDay Kunstgrassen.
Door de toenemende vraag is er veel tijd en energie in ontwikkeling gestoken en is ons kunstgras niet meer van echt gras te onderscheiden.

Laat u verrassen en adviseren in onze showroom met meer dan 15 verschillende soorten GreenDay Kunstgrassen, bijna niet van echt gras te onderscheiden.
Onze specialisten staan garant voor kwaliteit en kijken samen met u voor de meest geschikte oplossing voor uw toepassing.

Na de juiste keuze te hebben gemaakt kunt u gebruikmaken van onze legservice, waarbij wij vooraf altijd op uw lokatie kosteloos een opname doen om er zeker van te zijn dat de werkzaamheden na tevredenhied kunnen worden uitgevoerd. GreenDay kunstgrassen heeft de beschikking over een ervaren legteam die graag zorgdraagt voor een prachtig gazon, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Het leggen van kunstgras is niet moeilijk, indien u de mogelijkheid heeft kunt u dit met behulp van onze leginstructie prima zelf doen.


Share our website