Informatiepagina's

Kunstgras voor bedrijf


Wilt u als bedrijf kunstgras kopen en bent u in Friesland, Groningen of Drenthe gevestigd?  Welkom bij de specialist van Noord-Nederland.  De uitstraling in en rondom een bedrijfslocatie is voor ondernemers en hun klanten erg belangrijk. Immers wilt u toch ook uw klant hartelijk verwelkomen? Toch blijft het onderhoud van groen rondom uw bedrijf er nog wel eens bij. Het vergt de nodige aandacht en brengt soms hoge kosten met zich mee. Het is daarom zeker de moeite waard om u te laten infomeren wat GreenDay Kunstgrassen voor uw bedrijf kan betekenen. Wij richten ons namelijk ook op de zakelijke markt in Noord-Nederland. 

Kunstgras is niet alleen voor buiten toepasbaar, maar ook binnen uw bedrijf prima te gebruiken: denk eens aan uw entree.
Altijd een perfecte grasmat met een frisse uitstraling en een zorg minder voor u. Daarnaast is investeren in kunstgras iets wat zichzelf terugverdient, u heeft geen kostbaar onderhoud meer aan uw gras. Bent u nieuwsgierig wat GreenDay Kunstgrassen  voor u kan doen? Neem contact met ons op en wij vertellen graag vrijblijvend de mogelijkheden in uw situatie.
Ook particulieren kunnen prima bij ons terecht: zie kunstgras particulieren

Contact 

Bent u nieuwsgierig wat GreenDay Kunstgrassen  voor u kan doen? Neem contact met ons op en wij vertellen graag vrijblijvend de mogelijkheden in uw situatie. Bel 06-2257-6230. Of mail ons op info@greenday-kunstgrassen.nl . We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!
Share our website