Informatiepagina's

Tuin met kunstgras


Wilt u een tuin met kunstgras? Dat is een goede keuze, want kunstgras is onderhoudsvriendelijk en niet van echt te onderscheiden. U heeft kortom wel de lusten maar niet de lasten. 
 

Soorten kunstgras tuin 

Afhankelijk van de toepassing en gebruik kunt u een keus maken uit vele verschillende soorten. Alle soorten zijn geschikt in een moderne en of een klassieke tuin. Kunstgras van GreenDay Kunstgrassen is niet van echt te onderscheiden en in vele soorten verkrijgbaar. Zie ons assortiment kunstgras producten
 

Kunstgras aanleggen in  tuin: zelf of laten doen

U kunt bij ons kunstgras voor in de tuin kopen en indien gewenst  zelf aanleggen. Wij kunnen het ook voor u aanleggen door gebruik te maken van onze legservice. Zodat u er zeker van bent zijn dat het goed en zorgvuldig wordt gedaan.
 

Kunstgras tuin kosten 

De kosten van kunstgras in de tuin  hangen van meerdere  factoren af. De grootte van het oppervlak en het aantal lijmverbindingen is een van de factoren. Ook het soort,  type kunstgras en uw wensen kan bepalend zijn voor de prijs. U kunt vrijblijvend advies en een voorstel aanvragen conform uw wensen voor uw offerte kunstgras tuin leggen. Kijkt u alvast bij onze producten op de site voor de nieuwste kunstgras soorten en actuele prijzen.
 

Ondergrond kunstgras tuin

Een goede ondergrond is bepalend voor een duurzaam resultaat. Het is raadzaam om de ondergrond goed te verdichten en te voorzien van een drukverdeeldoek om verzakkingen tegen te gaan. Wij adviseren om een voldoende zandbed aan te brengen voordat er kunstgras kan worden gelegd.
 

Onderhoud kunstgras tuin

Een van de voordelen is het minimale onderhoud aan kunstgras. U hoeft nooit meer te maaien of kantjes knippen. Bladeren zijn eenvoudig met een bladblazer of hark te verwijderen. Indien gewenst mag het kunstgras af en toe gebezemd worden maar is niet noodzakelijk. Men kan gerust zeggen: GreenDay Kunstgras is onderhoudsvrij. Hierdoor kunt u meer genieten van uw tuin
Laat u verrassen in onze showroom of bel voor informatie.


Contact

Interesse of meer weten over tuin met kunstgras? Neem dan contact op met ons en bel 06-2257-6230. Of mail ons op info@greenday-kunstgrassen.nl .We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!


Share our website