Informatiepagina's

Kunstgras laten leggen kosten


Kunstgras laten leggen en de  kosten weten? Wij kunnen het u vertellen als de kunstgras specialist van Noord-Nederland!

Prijs kunstgras per m2 geplaatst 

De prijs van kunstgras per m2 hangt af van het soort kunstgras en of u het wilt laten aanleggen of dat u het leggen van de kunstgrasmat zelf doet. Beide opties zijn bij ons  mogelijk. Voor meer informatie over kosten kunstgras per m2: neem contact op met ons.

Kunstgras inclusief leggen

Kunstgras inclusief leggen doen we in Friesland, Groningen en Drenthe. Zowel voor particulieren als bedrijven. Vooral in tuinen en sportvelden is ons duurzame en mooie kunstgras daarom te vinden, evenals op dakterrassen, bij zwembaden,vakantiewoningen of op  balkon.

Kunstgras zelf leggen

Wilt u zelf kunstgras leggen? Dan kan dat uiteraard. We verkopen namelijk de kunstgrasmatten ook zonder aanlegservice. Het is maar net wat u wenst dus. Zie onze leginstructies.

Offerte kunstgras leggen

Informeer geheel vrijblijvend bij ons wat de kosten zijn voor het laten leggen van kunstgras. Of als u hetzelf wilt doen en u alleen het kunstgras wilt kopen. We adviseren u graag!

Contact

Neem contact op met ons als u de prijs van kunstgras leggen wilt weten:bel dan 06-2257-6230. Of mail ons op info@greenday-kunstgrassen.nl  .We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!


Share our website