Informatiepagina's

Kunstgras kopen voor particulieren


Wilt u als particulier kunstgras kopen en woont u in Friesland, Groningen en Drenthe? Welkom bij de specialist van Noord-Nederland. Heeft u er ook genoeg van om van uw gras vooral veel werk te hebben in plaats van plezier? Met kunstgras op uw balkon, dakterras of in uw tuin kan het genieten beginnen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras niet meer van echt gras te onderscheiden. Laat u adviseren door onze specialisten welk soort kunstgras het beste bij uw toepassing past en welke leg methode u als het beste kunt nemen. 

U kunt in onze showroom kiezen uit meer dan 15 verschillende soorten GreenDay Kunstgrassen, allemaal direct uit voorraad leverbaar. Na uw keuze te hebben gemaakt maken wij voor u een prijs voor het kunstgras en bijbehorende hulpmaterialen om het kunstgras goed te kunnen leggen.

Zelf leggen of laten leggen kunstgras 

Het merendeel van onze particuliere klanten kiest voor legservice van GreenDay Kunstgrassen zodat u verzekerd bent van een goed liggende kunstgras mat waarop wij leg garantie geven. Vooraf wordt altijd kosteloos een opname voor uitvoering legservice afgesproken zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Zo bent u verzekerd van een mooie kunstgras mat. accoord
Zelf leggen? Dit kan ook met behulp van onze leginstructies op deze website. 

Contact

Interesse of meer weten over kunstgras kopen? Neem dan contact op met ons en bel 06-2257-6230. Of mail ons op info@greenday-kunstgrassen.nl . We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!
Share our website