Informatiepagina's

Millieuvriendelijk onkruid verwijderen met GreenDay Service


Op plaatsen waar nog geen GreenDay Kunstgras is gelegd heeft men vaak te maken met onkruid. Dit was voor ons de reden om ons te specialiseren op gebied van onkruid bestrijding. Bij de bestrijding van onkruid en de reiniging van openbare ruimten speelt verantwoord omgaan met het milieu een steeds grotere rol. Chemische gifstoffen maken plaats voor onkruidbestrijding met heet water van 100 graden celcius.
 
Voordelen onkruid bestrijden kokend heet water:   
  • Bestrijding van alle soorten onkruid, algen en mos
  • Kokend water tegen onkruid is milieuvriendelijk
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt
  • Duurzame oplossing van uw onkruid probleem
Onze methode is bijzonder geschikt voor (half) verharde ondergronden. Daarbij kunt u denken aan het volgende:
  • Onkruid verwijderen tussen tegels
  • Onkruid terras verwijderen
  • Onkruid tussen klinkers bestrijden
  • Onkruid in uw tuin
Ook voor het onderhoud aan bijvoorbeeld boomspiegels, speelterreinen, sportparken, begraafplaatsen, schoolpleinen en winkel centra’s  is kokend heet water tegen onkruid de beste oplossing!
Het grote voordeel is dat onze machines  ook te gebruiken zijn voor reinigingswerkzaamheden, die we vaak in combinatie uitvoeren. Zo is onkruidvrij maken en schoonmaak in 1 bezoek mogelijk en voor u een besparing in kosten.

GreenDay Service: De milieuvriendelijke onkruidverwijderaar van Noord-Nederland

Ons werkgebied is Noord-Nederland. In heel Friesland, Drenthe en Groningen zijn we te vinden als het gaat om milieuvriendelijk onkruid bestrijden. We werken vooral in de grotere plaatsen als Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel, Groningen en Delfzijl.

Contact

Interesse of meer weten over biologisch en ecologisch onkruid bestrijden met kokend water? Neem dan contact op met ons en bel 06-2257-6230. Of mail ons op info@greenday-kunstgrassen.nl . We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!
 
Share our website